Som un equip de professionals independents experts en diferents àrees de gestió de l'empresa o activitat econòmica que hem unit il·lusions.

Donem suport a autònoms, empreses, entitats, institucions, ajuntaments i associacions perquè puguin complir el seu propòsit empresarial.

Tots nosaltres treballem pel propòsit d'afavorir i potenciar el reequilibri econòmic i aconseguir un model desenvolupament empresarial més just.

El nostre grup el formem professionals multidisciplinari, des d'economistes, advocats, gestors, experts en màrqueting i en comunicació, dissenyadors, i creadors audiovisuals. Cada projecte, participem una selecció del nostre equip, segons necessitats detectades inicialment.

Junts, som capaços de facilitar una anàlisi global i actual de qualsevol activitat econòmica i proposar estratègies i accions per assolir els reptes detectats.

Griselda Prat

Vendes, retail i expansió

Coaching executiva experta amb optimització de negocis amb més de vint anys d'experiència (conceptes de restauració, retail i serveis) tant com a consultora com liderant projectes de forma executiva. Ha dirigit equips de vendes en multinacionals de serveis com banca i assegurances, realitzant formació, mentoring i creant plans de carrera. També ha liderat projectes de franquícies i comerç associat. És consultora especialitzada en vendes, retail i franquícia des de fa més de 20 anys, i imparteix formació de franquícies, vendes i retai Professora col·laboradora experta de l'escola universitaria de comerç i distribució. ESCODI.

Mariona Huguet

Comunicació & Responsabilitat Social Corporativa

Especialista en comunicació empresarial i responsabilitat social empresarial (RSE), té 20 anys d’experiència com a consultora i tècnica en comunicació institucional, en establir estratègies i executar plans d’acció per a petites i grans corporacions. Incorpora la RSC en tots els seus plantejaments comunicatius, entenent-la com a eina de gestió empresarial transversal. Ha treballat per empreses i institucions dels sectors de la distribució, agroalimentari, formació i sanitari.

Carlos García

Expert en fiscalitat i comptabilitat


Consultor d’empreses, expert en fiscalitat i comptabilitat, amb més de 10 anys d’experiència assessorant empreses, autònoms i emprenedors, i habituat a treballar dia a dia amb joves emprenedors sense experiència i amb empresaris amb problemes de gestió, dificultats financeres i necessitats de tresoreria. Ha desenvolupat plans d’empresa en diversos àmbits i disposa de les eines i coneixements per la gestió de projectes, control de seguiment i concreció d’objectius.

Sonia Hernández

Advocada

Advocada en exercici i membre de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona. Nascuda a Tarragona, és llicenciada en Dret per la Universitat Rovira i Virgili i Màster en Estudis Avançats en Dret Públic i Administració per la mateixa universitat (itinerari professional). Compta amb més de 5 anys d’experiència en l’àmbit de l’assessoria legal, treballant tant amb empreses com particulars en matèria de Dret Administratiu, Civil i contractes. Col·labora activament en l’elaboració de diverses obres doctrinals sobre execució hipotecària i dret processal civil.

Carla Zollinger

Dra. Arquitecta i Urbanista

Ha estat docent en universitats com UFBA, UNIFACS, Ruy Barbosa i Directora de la Faculdade de Arquitetura Ruy Barbosa/ DeVry Widen a Salvador de Badia. En la recerca i docència, actua en els camps d'Història, Teoria i Crítica de l'Arquitectura, Projecte Arquitectònic i Urbanisme, Habitar, Ciutat i Espais públics. Ve desenvolupant l'activitat de Curadora en exposicions, entre les quals Tempos Vius de uma Arquitetura - Centenário de Lina Bo Bardi (Museu d'Art Moderna dóna Bahia), AMARALINA: Lina Bo Bardi na Bahia (Fundação Gregorio de Mattos/*MAMB/*UFBA) e Gregorios (FGM)

Marta Sanjuan

Marketing Digital

Consultora de màrqueting digital per a professionals i empreses, amb 10anys d’experiència en establir estratègies, aplicar-les i analitzar-n el resultat. Marketing estrategist icontent creator, experta en visibilitat, captació ivendes en el canal online. Ajuda a professionals iempreses a desenvolupar la seva estratègia de Màrqueting Digital per assolir els objectius delnegoci mitjançant serveis, formació o consultories.

Montse Roldós

Imatge gràfica i disseny web :Experta en orientar a les petites empreses i professionals a posar imatges a les seves idees. A identificar el projecte amb una determinada imatge gràfica, més personal, reconeixible, càlida i propera. Per la meva trajectòria com a pintora, les webs que dissenyo són creatives, singulars i artístiques.Cristina Herrera:

Productora de cinema i Part d´un equip jove i creatiu amb l´ objectiu produir un tipus de publicitat cinematogràfica que el públic vulgui veure. Utilitzant els recursos que aporta el cinema i sostraient el màxim profit, vol canviar la manera en la qual el públic veu la publicitat per a convertir-la en un contingut emotiu, que expliqui històries i que, sobretot, el públic vulgui veure i compartir.


Jonatan Guitart: Consultor de Recursos Humans.

Aitor Celis Sisniega: Expert en digitalització de processos de venda (plataformes marketplace, ecommerce .....)

Sam Granado: arquitecto: Arquitecte, dissenys de ayout, tramitació de llicències

Sònia Soldevila Busom: Experta a millorar la rendibilitat negocis d'hostaleria.

Xavier Altarriba: Expert en ubicacions locals comercials.