L'EQUIP

Som un equip de professionals mulitidisciplinar, que estem desitjant treballar al teu costat acompanyant-te en la teva aventura.

Vendes, retail i expansió: Ajudo les empreses a optimitzar els seus negocis per a aconseguir major rendibilitat. Segons l'estratègia acompanyo en tot el procés d'expansió especialment si el creixement és mitjançant la franquícia o comerç associat. Professora col·laboradora experta de l'escola universitaria de comerç i distribució. ESCODI.

Griselda Prat

Marketing Digital: Ajudo petites empreses a desenvolupar la seva estratègia de màrqueting de continguts dins del canal online per a guanyar visibilitat, captar clients i treballar les seves vendes.

Marta sanjuan

Assessoria fiscal-comptable: Et fem fàcil el difícil Ajudem a resoldre els teus dubtes en la gestió del dia a dia del teu negoci. I poder aconseguir-te les eines que necessites per a dur a terme el teu projecte.

Carlos García i Jonatan Guitart

Comunicació & Responsabilitat Social Corporativa:

Mariona Huguet

Imatge gràfica i disseny web:Ajudo a les petites empreses i professionals a posar imatges a les seves idees. A identificar el projecte amb una determinada imatge gràfica, més personal, reconeixible, càlida i propera. Per la meva trajectòria com a pintora, les webs que dissenyo són creatives, singulars i artístiques.

Montse Roldós

Advocats: Especialistes en Dret Civil, Mercantil i Financer, els nostres professionals no només t'assessoraran, sinó que et faran sentir la tranquil·litat que atorga el suport d'un equip de grans professionals acompanyant-te en el teu camí.

Sonia Hernandez y David Cirera

Productora de cinema i publicitat: formada per un equip jove i creatiu objectiu produir un tipus de publicitat cinematogràfica que el públic vulgui veure. Utilitzant els recursos que aporta el cinema i sostraient el màxim profit, vol canviar la manera en la qual el públic veu la publicitat per a convertir-la en un contingut emotiu, que expliqui històries i que, sobretot, el públic vulgui veure i compartir.

Cristina Herrera

Aitor Celis Sisniega: Expert en digitalització de processos de venda (plataformes marketplace, ecommerce .....)

Xavier Altarriba: Expert en ubicacions locals comercials.

Sam Granado: arquitecto: Arquitecte, dissenys de ayout, tramitació de llicències

Sònia Soldevila Busom: Experta a millorar la rendibilitat negocis d'hostaleria.

Empreses col·laboradores de Som-hi: